Ontdek onze nieuwste ontwikkeling

FUCHS ECOCOOL GLOBAL 20

ECOCOOL® GLOBAL 20 is een watermengbare verspaningsvloeistof van ongekende klasse, gebaseerd op de door Fuchs gepatenteerde Global technologie, ontwikkeld voor de veeleisende Automobiel Industrie en daarnaast zeer breed inzetbaar in vele andere industrieën. Het kent vele voordelen ten opzichte van de huidige op de markt bekende metaalbewerkingsvloeistoffen op gebied van verspaningseigenschappen, onderhoud, aanschaf, gezondheid, veiligheid en milieu (HSE) en kwaliteit.

ECOCOOL® GLOBAL 20 zorgt voor maximale operationele productiviteit, verbetert de werkomstandigheden en draagt bij aan aanzienlijke kostenbesparingen.

ECOCOOL® GLOBAL 20 bevat en nieuwe generatie smeeradditieven wat het product zeer effectief maakt bij het verspanen van aluminium en staal. Studies op het frezen van aluminium laten drastische verbeteringen in gereedschapstandtijd en materiaalafname waarden (MRR) zien.

Verhoogde productiviteit door minder stilstand van machines als gevolg van gereedschaps- en koelmiddelwissel.

  • Bespaart geld door een lager verbruik;
  • Lagere kosten door een hogere gereedschapsstandtijd;
  • Verbetert de werkomgeving door uitblijven van vervelende geur, uitstekend anti-schuim gedrag en geclassificeerd als niet-irriterend voor de huid;
  • Te gebruiken met zowel hard als zacht water. Verlaagd de operationele complexiteit door het universele karakter voor wat betreft bewerkingen en bijna alle materialen;
  • Slechts 1 formulatie, wereldwijd gelijk, garandeert kwaliteit, onafhankelijk waar ter wereld het product wordt ingezet;
  • Voldoet aan de vereisten voor chemische registraties in de 19 top geïndustrialiseerde economieën en voldoet aan de lijst van chemische beperkingen, opgesteld door de ’s werelds grootste verspaningsbedrijven.

ECOCOOL® GLOBAL 20 is een watermengbaar koelsmeermiddel. De typische mengverhouding is 5%, maar uw locale Lubsolutions / Fuchs vertegenwordiger kan u ondersteunen met het afstemmen van de juiste concentratie op de omstandigheden. Tijdens het mengen van Ecocool Global 20, altijd het concentraat aan het water toevoegen (NIET omgekeerd!). Het product moet worden opgeslagen in de originele verzegelde verpakking op temperaturen tussen 7 en 32 graden Celcius. Veiligheidsinformatiebladen zijn beschikbaar op aanvraag. Voor gebruik altijd het Technisch Informatie Blad en Veiligheidsinformatieblad raadplegen voor correct en veilig gebruik.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.