Diensten

Lubsolutions gaat verder

Machinereiniging, smeeronderhoud, vloeistofcontrole en voorraadbeheer behoren tot onze standaard diensten.
Maar ook voor monitoring en analyse van uw smeermiddelen pakket of -verbruik hebben wij geautomatiseerde tools
met het Fuchs FluidsConnect concept.

Advisering is onze kracht. Met ons auditprogramma en onze uitgekiende rekentools rekenen wij graag
met u door welke voordelen dit voor u kan opleveren.

Smeeronderhoud en koelemulsiebeheer

Onze medewerkers verzorgen bij u op locatie het bijvullen van oliereservoirs, het doorsmeren van lagers en afdichtingen en het bijvullen en controleren van koelemulsiereservoirs.

Reiniging metaalbewerkings-machines

Het gepland reinigen van uw metaalbewerkingsmachines door vakbekwaam en getraind personeel voor een optimale machinebeschikbaarheid gedurende het jaar.

Analyses oliën, vetten en vloeistoffen

Ook voor laboratoriumanalyses van oliën, vetten, warmteoverdrachtsoliën (HTF) en/of metaalbewerkingsvloeistoffen kunt u bij ons terecht.

Smeerschema's

Het ontwerpen van smeerschema’s ahv machinevoorschriften en het labelen van smeerpunten, zodat per smeerpunt duidelijk is welk met welk type smeermiddel moet worden bijgevuld.

Afvalbeheer

Wij verzorgen de complete levenscyclus van uw smeermiddelen, dus ook de afvoer van afvalolie kunnen wij voor u verzorgen. Uw afval wordt dan via een erkend afvalverwerkingsbedrijf opgehaald.

Advisering

Aan de hand van de toepassing kunnen wij u adviseren op gebied van smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen of andere smeertechnische zaken.

Tankreiniging, -reparatie en olieopslag

Olietanks zullen op den duur vervuilen. Tankreiniging en eventueel tussentijdse olieopslag kunnen wij Turn-key voor u uitvoeren.