Over ons

Your friction is our challenge!

Lubsolutions Benelux B.V. houdt zich bezig met levering van (koel-) smeermiddelen, randapparatuur en dienstverlening voor de industrie met een focus op de metaalbewerkingsindustrie. Lubsolutions Benelux B.V. is een agent van Fuchs Lubricants en kan met dit productengamma aan de volledige vraag vanuit de industrie voldoen. Opgericht op 1 maart 2016 door Dennes Lagendijk.

De jarenlange expertise van directeur Dennes Lagendijk en de ervaring van de aangesloten specialistische partners is de basis van een bedrijf waar met de klant voorop, know how, kwaliteit, flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid centraal staan. Kiest u voor oplossingen van Lubsolutions Benelux dan weet u dat u het beste uit uw machinepark haalt.

Contactpersonen

Lubsolutions_0061 lr

Dennes Lagendijk

Directeur
Lubsolutions_0068 lr

Sunniva Hoekstra

Telefoniste en administratief medewerkster
Marieke Lagendijk

Marieke Lagendijk

Boekhouding en Personeelszaken

Advies nodig?

Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij u kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via tel. +31 (0)183 820 287. Natuurlijk nodigen wij u ook graag uit op onze locatie in Gorinchem waarbij we u tijdens een presentatie meenemen in de wereld van Lubsolutions Benelux want… your friction is our challenge!