Fuchs dealer Nederland

Oplossingen van ‘s werelds grootste onafhankelijke smeermiddelen producen

FUCHS is een wereldwijde speler met Duitse roots die smeermiddelen en aanverwante specialiteiten ontwikkelt, produceert en distribueert. Lubsolutions Benelux B.V. houdt zich bezig met levering van (koel-) smeermiddelen, randapparatuur en dienstverlening voor de industrie met een focus op de metaalbewerkingsindustrie. Lubsolutions Benelux B.V. is dealer/ agent van Fuchs Lubricants en kan met dit productengamma aan de volledige vraag vanuit de industrie voldoen. Het FUCHS productprogramma omvat meer dan 10.000 producten en gerelateerde services in zes kern categorieën te weten:

  • Smeermiddelen voor de automobielindustrie
  • Industriële smeermiddelen
  • Smeervetten
  • Metaalbewerkings smeermiddelen
  • Smeermiddelen voor speciale toepassingen
  • Services

We hebben meer dan 100.000 klanten, inclusief bedrijven werkzaam in de volgende branches: toeleveranciers voor de automobielindustrie, OEM, mijnbouw en exploratie, metaalbewerking, landbouw en bosbouw, luchtvaart, stroomopwekking, werktuigbouw, constructie en transport als ook de staal-, metaal- en cement industrie, evenals bedrijven in de voedsel- en drankenindustrie, glasproductie sector en de giet- en smeedindustrie en vele andere industrieën.

In nauw contact met haar klanten ontwikkelt FUCHS holistische, innovatieve en klant specifieke oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Als smeermiddelen producent staat FUCHS voor prestatie en duurzaamheid, voor veiligheid en betrouwbaarheid, voor efficiency en kostenbesparingen. FUCHS staat voor een belofte: technologie die zich terugbetaalt.

Advies nodig?

Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij u kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via tel. +31 (0)183 820 287. Natuurlijk nodigen wij u ook graag uit op onze locatie in Gorinchem waarbij we u tijdens een presentatie meenemen in de wereld van Lubsolutions Benelux want… your friction is our challenge!

Fuchs partner Nederland